Welkom

Welkom op de website van rots- en sedumplanten kwekerij De Oeverlanden te Gemert.

Kwekerij De Oeverlanden heeft zich gespecialiseerd in het kweken van een bijzonder assortiment rots- en sedumplanten. Wilt u meer informatie over het bedrijf of ons assortiment bekijken? Bekijk dan een van de velen pagina’s van de website. U kunt zelfs online uw eigen assortiment rots- en/of sedumplanten planten bestellen.

Het Bedrijf

Kwekerij de Oeverlanden is doorgegroeid uit een voorgeschiedenis van tuincentrum, hoveniersbedrijf naar de huidige staat van rotsplantenkwekerij De Oeverlanden. Chris van den Elsen is in 1985 voor zichzelf begonnen weliswaar kleinschalig met als hobby het kweken van rotsplanten. Na loop van jaren kunnen we nu wel zeggen dat het een prachtige uit de hand gelopen hobby is geworden.

DeOeverlandenBedrijf1  DeOeverlandenBedrijf2

 

 

 

 

 

Kwekerij de oeverlanden staat voor rots- en sedumplanten van een hoogwaardig kwaliteit. Door middel van ambachtelijke werkwijze streven wij ieder jaar opnieuw naar een breed assortiment van rots- en sedumplanten. Wanneer u als particulier of bedrijf geïnteresseerd bent in onze planten, dan kunt u het best contact opnemen met Chris van den Elsen. U vindt vanzelfsprekend de contact informatie op de contactpagina.

DeOeverlandenBedrijf4 DeOeverlandenBedrijf5